Niet vouwen maar proppen

Daar sta je dan. Midden op straat, in een vreemde stad, in een vreemd land. Je vraagt jezelf af: “Waar ben ik en hoe kom ik bij dat museum?” Je haalt je verkeerd gevouwen plattegrond, die half gescheurd bijna uit elkaar valt maar weer tevoorschijn. Had je nu maar plakband bij je. Dan begint het ook nog te regenen, en je kaart wordt binnen enkele minuten een zielig vel papier wat rijp is voor de afvalbak.

Met de citymaps van Palomar is dit allemaal verleden tijd. De Crumpled City™ Maps zijn namelijk niet kapot te krijgen en ook nog 100% waterproof. Geen gehannes meer met het terugvouwen op de juiste manier en de juiste vouwlijnen. De plattegronds kunnen zo opgepropt worden in je zak, tas, of de speciale buidel die je erbij krijgt. Ze zijn zacht, lichtgewicht en naar zeggen de meest resistente kaarten op de markt.

Je koopt de Crumpled City™ Maps in een doosje, maar je kunt ook een collectionbox van 3 of 5 steden kopen en daarmee geld besparen. In totaal zijn er 23 steden verkrijgbaar: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Chicago, Kopenhagen, Edinburgh, Florence, Hamburg, Helsinki, Lissabon, London, Milaan, New York, New Zeeland (Auckland, Wellington, Queenstown), Oslo, Parijs, Rome, San Francisco, Stockholm, Sydney, Tokyo, Toronto, en Venitië.

Elke plattegrond laat behalve de straten ook monumenten, musea en de belangrijkste bezienswaardigeheden zien, en heeft een sightseeing index. Een must-have voor je volgende stedenreis!

About Post Author

1 thought on “Niet vouwen maar proppen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.