Millefiori Milano

Soms baal ik wel eens als ik iets exclusiefs al jaren uit het buitenland haal, en het dan opeens ook zijn intrede doet in Nederland. Tuurlijk handig, maar uniek is het dan niet meer. Dat had ik toen ik ontdekte dat Millefiori Milano ook in de Bijenkorf te koop was. Millefiori is een home fragrance merk. Ze hebben alles op het gebied van geur voor het huis. Ik ben grootgebruikster van de geurstokjes en van de geurkaarsjes, en dan om precies te zijn van de talc geur in de Natural collection.

Behalve geurstokjes en kaarsen hebben ze ook spulletjes voor je linnengoed, voor de kinderkamer, de linnenkast, geurbranders, diffusers, en wat bodyproducten. Allemaal stijlvol vormgegeven, maar dat kan ook niet anders bij Italianen.

Heel interessant om te lezen is hun webpagina waarin zij uitleggen hoe geuren tot stand komen, wat hun kenmerken zijn, en hoe je ze van elkaar kunt onderscheiden. Al hun producten zijn te categoriseren in zes geursensaties: Vers-Citrus, Houtig-Kruidig, Poederachtig, Bloemig, Fruitig, en Zoet.

About Post Author

2 thoughts on “Millefiori Milano

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.