Mix je eigen Muesli

Helemaal leuk en ideaal voor de rozijnenhaters en mueslilovers is de webwinkel MyMuesli.nl. Je kunt er namelijk helemaal zelf je eigen bio-muesli samenstellen. Je hebt maar liefst keuze uit 80 verschillende ingrediënten. In stap 1 kies je de basismix van je muesli. Denk aan haver, chocolate crunch of Bircher de Luxe. In stap 2 verfijn je je muesli met bijvoorbeeld boekweit, lijnzaad, havervlokken, sesam of cornflakes. Vervolgens gooi je in stap 3 en 4 er vruchten en noten en zaden bij, en in stap 5 nog wat extra zoetigheden. Tot slot geef je je zelf gecreëerde muesli een naam, en bestellen maar.

De bus met muesli krijg je thuisgestuurd en je ontbijt is nog nooit zo lekker en gezond geweest. Want alle producten zijn biologisch, tot aan de extra’s toe. De prijs van de muesli is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid ingrediënten die je gebruikt. Gebruik je 10 ingrediënten dan zal je rond de € 7 uitkomen. Ze verzenden de muesli naar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland. In de toekomst zulllen er zeker meer landen bij komen.

http://nl.mymuesli.com/

1 thought on “Mix je eigen Muesli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.