De Wereld in 27 Vakantiedagen

Iedereen klaagt altijd dat ze te weinig vakantiedagen hebben om hun droomreis te maken. Maar vergeleken met andere landen hebben wij er ontzettend veel. De truc is om je vakantiedagen efficiënt te gebruiken. De reisgids De Wereld in 27 Vakantiedagen, de reisgids voor de werkende mens, laat zien hoe dat moet. Het boek is niet zoals andere reisgidsen vol met tips en opsommingen over bezienswaardigheden, hotels en restaurants. Nee, er worden 27 bestemmingen gehighlight en het geeft in beknopte stijl voorbeeld planningen voor 2 dagen, 4 dagen, 12, 14, 18 en 20 dagen en alles daartussen. Per bestemming worden er tips gegeven hoe je zelf kunt zoeken en boeken, en wat je er gemiddeld voor zou moeten uitgeven. Welke zoektermen moet je bijvoorbeeld googlen? En wat kun je allemaal in 20 dagen doen en zien?

Verder staat het boek vol mooie foto’s, en leest het makkelijk weg. Hun Facebookpagina is ook een aanrader. Ze hebben daar namelijk foto’s op staan waar je van denkt: is dat nou gephotoshopt?, zo mooi. Het boek is echt een aanrader en bewijst dat je als hardwerkend mens ook je droomreis kunt maken. De Wereld in 27 Vakantiedagen kost € 14.95 en is te bestellen via de website van de uitgever Nieuw Amsterdam.

De Wereld in 27 vakantiedagen – Johannes Keuning

Uitgeverij Nieuw Amsterdam

ISBN 9789046809303

About Post Author

1 thought on “De Wereld in 27 Vakantiedagen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.