De Bushaltes van je Leven

Ik vind dat je huis een weerspiegeling van jezelf moet zijn. Een expositie van je reizen, van wat je leuk en belangrijk vindt in het leven, en van wat je lief is. Ik ben dan ook heel erg blij met mijn print van Betsy Benn. Geinspireerd door de oude busborden met bestemmingen, kun je bij Betsy Benn je eigen gepersonaliseerde reproductie van een bestemmingen print laten maken op canvas of een glicee print op fijn mat zwart papier. Je hebt ruimte voor 16 van jouw favoriete bestemmingen waarin je jouw levensverhaal kunt vertellen en vereeuwigen in je interieur. Ik heb behalve mijn favoriete bestemmingen ook plekjes benoemd die een speciale betekenis voor mij hebben, zoals het adres waar ik gewoond heb tijdens mijn gehele jeugd en mijn oude adres in Amerika.  “On the great bus ride of life – what were your favourite stops?”

En zo is mijn eigen persoonlijke destination print geworden: klik hier

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.