Lisbeth Dahl living

Ik ben verliefd op de lente/zomercollectie van Lisbeth Dahl. Lisbeth Dahl is een Deens merk met interieur- en persoonlijke accessoires. Het is sprookjesachtig, elegant en grijpt terug naar vroeger tijden. Magische elementen en klassieke details met een beetje glamour maakt de nieuwe collectie een lust voor het oog.  Ik heb een aantal van mijn favoriete accessoires geselecteerd om met jullie te delen. Bekijk vooral ook eens haar website. Lisbeth Dahl is verkrijgbaar via de Lisbeth Dahl online shop of via de Duitse webwinkel Art & More

Bloempot met lavendel dierenprint, glas met roze swirl, ansichtkaart met Chinees meisje, zilveren servetring met paisleymotief, lavendel met koperen speldenkussentje, sierparfumflesjes, lila vogelkooitje, roze vaas met wit bloemmotief

 Pagode paraplu, alarmklok met glazen diamanten rand, zilverblauwe retro bureaulamp, koraalkleurig kussen met mettalic borduursel, zilveren fotolijstje, roze vogelkooitje, zilveren zeepschaaltje in de vorm van badkuip, rond pruimkleurig sierkussen

 Deurknoppen

1 thought on “Lisbeth Dahl living

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.