Chic Summer Moments met Miss Étoile

Vorige week liet ik de lente/zomer collectie van het Deense interieurmerk Lisbeth Dahl zien. Nog zo’n mooi Deens merk is Miss Étoile. Miss Étoile is vrouwelijk, luxe, glamoureus met een mix van Franse en Art Deco invloeden. Maar bovenal is de collectie altijd elegant met subtiele details. De 2012 zomercollectie Chic Summer Moments heeft prachtige pastel en poedertinten: roze, mintgroen, lichtblauw. Net als bij Lisbeth Dahl zie je ook in deze collectie veel sprookjesachtige vogelkooitjes en andere nostalgische accessoires terug. Er wordt veelvuldig gewerkt met sierlijke vormen en romantische illustraties van vogeltjes, uilen, vlinders, en de Eiffeltoren enerzijds, en Art Deco prints als strepen en stippen, zwart-wit, en strakkere lijnen anderzijds.

Miss Étoile is o.a. verkrijgbaar bij Living-in of online te bestellen bij de Duitse webwinkel Art & More.

About Post Author

3 thoughts on “Chic Summer Moments met Miss Étoile

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.