Sfeervol SwartWit

Vorige week was ik op bezoek bij mijn studievriendin in het Limburgse dorp Sevenum. In een hoekpand van de Kerkstraat huist de sfeervolle woonwinkel SwartWit Kleurrijk Wonen. Een super leuk winkeltje met allerlei brocante meubeltjes, mooie kussens en plaids, kleine hebbedingetjes, en romantische woonaccessoires. Kortom alles om een gezellige ambiance in je huis te creëren. In de lente/zomercollectie is er veel in lichtblauw en roze, lila en wit. Ik zag veel vogelhuisjes, vogels en vintage en shabby chic elementen. Het was dan ook moeilijk om met lege handen het winkeltje te verlaten. Zie hier mijn aanwinsten…Een houten vogelhuisje en metalen hangertje met vogeltjes van Clayre & Eef, een glazen haasje, en een vogeltje van gips.

About Post Author

2 thoughts on “Sfeervol SwartWit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.