De bloemetjes binnen zetten

Spring is in the air! De krokussen kruipen uit de grond. Het zonnetje probeert door te komen. De dieren ontwaken en de vogeltjes beginnen langzaam aan te repeteren voor een fluitconcert. We zitten allemaal verwachtingsvol te wachten op de eerste rokjesdag. En daarom blog ik de komende dagen volop over lente trends, in woord en/of beeld, om vast in the mood te komen.

Schaal Gien van Artedona – Maskingtape mix ‘n match aqua van PSikhouvanjou – Wekker Greengate van Billiedesign – Cupcake vormpjes Greengate van Billiedesign – &Klevering kop en schotel bloem set – Wheat straw vaas van Bijzondermooi – Balfazar sierkussen van Zara Home – &Klevering bloemen theekopjes en schotel set van 3 – Papieren bloemen Eugenie van Papiermier – Eijffinger Pip studio behang
Taart van Kakes by Karen – Dekbedset Bloemen van H&M – Douchegordijn bloemen en vlinders van H&M
Deurknop van Anthropologie – DIY Hangende vaasjes in oude lamp van Bridal Snob – Stoffen lampen van &Klevering
Bloemen in blikken van Martha Stewart – DIY Bloemmagneten van Country Living – Sierkussens van H&M

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.