Lovelies Eye-Candy

Ik zit op dit moment te genieten van een fruitsiqle van Lovelies. Het kostte even wat moeite om eraan te beginnen, want ze zien er zo mooi uit, dat ik ze eigenlijk ter decoratie in een glazen pot op de salontafel wilde laten staan. De fruitsiqles zijn letterlijk de spreekwoordelijke eye-candy. Gemaakt van puur fruit, diksap en natuurlijke suikers veroorzaken ze een ware smaakexplosie. Niet te zoet, en oh zo lekker! De fruitsiqles zijn verkrijgbaar  in vier verassende smaakcombinaties; Green Venom (Appel/Kiwi), Raspberry Seduction (Frambozen/Bramen), Sunset Orange (Sinaasappel/Mandarijn/Kumquat) en Rose Passion (Rozen/Aardbeien). Je kunt ze per 10 stuks bestellen en krijgt ze thuisgestuurd in een elegante verpakking. Echt een luxe kadootje!

Maar Lovelies heeft nog veel meer lekkers voor de ogen en de smaakpapillen. Een variatie op de cakepops waarover ik eerder deze maand al blogte.  De Chocsiqles zijn boterzachte cakes op een stokje gevuld met puur fruit of kruiden en omhuld met een laagje chocolade in de smaken: Coconut Delight (Vanillecake met kokos omhuld met melkchocolade), CherryChoq (Chocoladecake met kersen en rum omhuld met pure chocola), Expresso (Straciatellacake met een vleugje espresso en kaneel, omhuld met pure chocola) en Queen of Orange (Chocoladecake met sinaasappelschilfers en amandelen omhuld met pure chocola).

En dan de shortbread! Maar dan met een twist. Want de shortbread koekjes van Lovelies zijn behalve lekker dik, ook gevuld met bloemen of andere natuurlijke smaakmakers: Rose Garden (wilde roos), Lavendel, Erva Doce (Anijs), Lemon Poppy Seed, Vanilla Crushed Almond en Chocolat Orange Zest (chocolade-sinaasappelschil). Ik heb de shortbread met lavendel besteld omdat ik nu eenmaal gek ben op de geur van lavendel. In één woord…verwennen!

www.lovelies.eu

About Post Author

1 thought on “Lovelies Eye-Candy

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.