Glove at First Sight

Eén van mijn favoriete winkels in Milaan is toch wel de handschoenenwinkel Sermoneta Gloves aan de Via della Spiga. In de Galleria Vittorio Emanuelle II zit er ook nog eentje die mijn hart sneller doet kloppen: Piumelli. Beide winkels verkopen de meest prachtige, stijlvolle en elegante handschoenen in alle kleuren denkbaar. Met knoopjes, ritsen, spannende of grappige details, ruches of plooien, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En natuurlijk, waar de Italianen bekend om zijn, in de beste en zachtste leersoorten!

Net als schoenen en tassen, kun je nooit te veel handschoenen hebben. Het werd dan ook weer eens tijd om een nieuw paar aan mijn collectie toe te voegen. Helaas is de collectie van de webshop van Sermoneta Gloves niet zo leuk als in de winkel zelf, en aangezien er geen citytrip naar Milaan op de agenda staat, moest ik op zoek naar een andere leverancier van Italiaanse handschoenen. Tot mijn vreugde heb ik die ook gevonden! CNMN Handwear of Cinnamonn, een Nederlands merk, produceert en verkoopt in Italië handgemaakte handschoenen. Kwaliteit, klasse en glamour staan bij Cinnamonn voorop en dat zie je ook duidelijk terug in hun collectie.

De CNMN collectie kan onderverdeeld worden in 4 stijlen: extravagant, avontuurlijk, boudoir en zakelijk. Prijzen variëren van €39.95 – €109. Voor ieder wat wils dus. http://cinnamonn.com/index.htm

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.