Snoep Verstandig, Neem een Furla

Ik ben een échte Furla fan, met een groeiende collectie aan Furla tassen. Mijn collectie bestaat momenteel uit 3 portemonees, een set van gelakt lederen toilettasjes, en een onverantwoord aantal aan elegante tassen en clutches. Zoals ik al zei….big fan! Voor degenen die Furla niet kennen: Furla is een Italiaans high-end merk dat elegante, tijdloze tassen, schoenen en accessoires ontwerpt en produceert. Ze maken gebruik van kwaliteitsleer en andere materialen en combineren vaak tegengestelde materialen om hun ontwerpen een edgy of verassende look te geven. Leer met PVC, leer met textiel, geweven leer met linnen, alles is mogelijk. Daardoor blijven ze altijd vernieuwend en trendy.

Deze lente en zomer is hun Candy Bag een big hit. Niet verwonderlijk want ze zijn zo zoet, zo trendy en zo girly! Zoveel kleurtjes, zoveel keus! De Candy Bag is gemaakt van een speciaal soort PVC. Het is zacht en duurzaam. Naast de uitgebreide lente- en zomercollectie van Candy Bags, is er ook een Limited Edition collectie bestaande uit de Candy Pic Nic (blush roze PVC met een handgeweven rotan bodem), Candy Aerospace (futuristisch, PVC graniet en chrome), Candy Burlesque (struisvogelleer met een veren boa) en de Candy Rockstar (zwart-wit en bruin PVC met metalen studs, ringen en kettingen).

Furla heeft helaas nog steeds geen vestiging in Nederland en is alleen beperkt verkrijgbaar bij diverse tassenwinkels, en de Bijenkorf. Furla Corners zijn te vinden op Schiphol en in Metz & Co in Amsterdam. Wél hebben zij een online store, waar je naar mijn ervaring snel bij moet zijn om de veel gewilde tassen te kunnen scoren. Neem je genoegen met een Furla item van vorig seizoen, dan is er altijd nog een outlet store in Roermond.

About Post Author

3 thoughts on “Snoep Verstandig, Neem een Furla

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.