Professor Grunschnabel Ice Cream

Ice Cream gemaakt zonder melk, room of andere dierlijke producten. Geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, en 100% natuurlijk. Dat klinkt misschien in eerste instantie als kippesoep zonder kip, of cake zonder eieren. Toegeven, ik was ook een beetje aan het twijfelen toen ik het kocht, want kon dit wel lekker zijn? Maar ik kan je verzekeren, het is lekker!

Professor Grunschnabel ijs wordt gemaakt op basis van water en kokosmelk, met vers fruit, verse kruiden en verse citroen/limoensap. De smaken zijn héél origineel, dus je moet wel een beetje lef hebben om wat nieuws te proberen. Bijvoorbeeld de Fresas del Habanero: aarbeien met Madam Jeanette pepertjes. Of de Indian winter: kokosmelk met gember en Indiase kruiden. De Siam Horapa Coco: kokosmelk met versgebrande kokos, Thaise basilicum en limoen.

Speciaal voor de feestdagen is er nu ijs met winterse smaken. De Kyoto n’ Murasaki : Cranberry, cassis, framboos met kruidnagel, kaneel, zwarte peper en ketoembar. En de Reinette d”Or Amandes: ijs met heerlijke verse goudreinet appel, citrus en gebakken Valencia amandelen.

Een bak ijs kost € 5,30 en de verkooppunten staan op de website vermeld.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.