Bevroren hart

Ja, het is koud! Maar je kunt er ook je voordeel mee doen. Met dit makkelijke DIY (Do it Yourself) projectje heb je binnen no-time een gezellig balkon, uitnodigende voordeur, of vrolijke wintertuin. De combinatie van natuurlijke kleurrijke elementen bevroren in een ijshart steken mooi af tegen de witte sneeuw en grauwe lucht. Vul de harten bijvoorbeeld met potpourri, rode bessen, gedroogde lavendel, bloemblaadjes of confetti. En je bent gelijk helemaal klaar voor aankomende Valentijnsdag! Overigens ook een leuke bezigheid om woensdagmiddag met de kids te doen.

Voor instructies ga je naar de blog van de bedenkster van dit leuke winterse decoratie-idee: Poppytalk

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.