Plantjes ondersteboven

The sky is the limit met de Boskke skyplanter. Deze uitvinding van Patrick Morris  wordt denk ik een grote designtrend in 2012. Vooral als je klein behuisd bent is dit dé oplossing. Het gaat je pet misschien te boven als je het voor het eerst ziet: plantjes die ondersteboven aan het plafond hangen. De eerste normale reactie van een normaaldenkend mens is: “Hoe kan het dat de aarde er niet uitvalt?” En de tweede reactie is meestal: “Cool!”

Boskke neemt een loopje met de zwaartekracht. De skyplanter heeft een waterreservoir waardoor water geleidelijk naar de wortels van de plant wordt gebracht. Een speciaal hulpstuk zorgt ervoor dat de plant blijft hangen. Hoewel je vrijwel alle planten ondersteboven kunt hangen, geeft Boskke toch wat adviezen op de website over planten die het meest geschikt zijn. De plantenpotten zijn er in 3 maten, en in keramiek en plastic. Ook zijn er collecties met gekleurde flora en fauna prints, en met zwart-wit vogels.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.