Vrolijk de Vaat doen

Okee, vrolijk de vaat doen is eigenlijk een antithese, maar het wordt wel een klein beetje leuker met de vaatdoekjes van Cocoon Wonen en de theedoeken van Cotton & Stone. Voor elke dag een ander grappig geillustreerd vaatdoekje om het aanrecht mee af te nemen, behalve voor de zondag, want dan ben je vrij.

De vaat afdrogen is nog zoiets wat moet. Maar ook dat kan met iets meer plezier wanneer je de leuke, soms met sarcastische teksten, of gewoon met een mooi plaatje, bedrukte theedoeken gebruikt. Mijn favorieten:

  • The Queen doesn’t wash dishes
  • Never trust a skinny cook
  • Relax, unwind, it’s mojito time
  • Sexy women have messy kitchens
  • Wine is the answer. What was the question?
vaatdoekjes set van 6

 

 

About Post Author

1 thought on “Vrolijk de Vaat doen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.