Verleiden is geen Kunst

Het hoeft geen Valentijn te zijn om je geliefde te verwennen, maar met deze ideetjes is je lover verleiden in ieder geval geen kunst. Mijn favoriete last-minute verleidings favorieten om lekker romantisch mee te doen. Kijken jullie mee?

Liefde van de man gaat door de maag. Koud kunstje met deze Toaststempel. Ontbijt op bed, komt u maar! (notonthehighstreet.com)

Badbubbles om luxe te baden in champagne. Voel je als een millionaire alleen, of met z’n tweetjes.  (Bomb Cosmetics)

Passion Rosette Massagekaars: een kaars waarvan je de hete was kunt gebruiken om je geliefde mee te masseren.  Kinky! (Baboba)

Shampoo, lipshine en bodylotion met een zoete verleidelijke geur van mijn favoriete merk Philosophy. Tot voor kort was Philosophy alleen verkrijgbaar bij Skins Cosmetics maar nu dus ook bij Ici Paris XL!  De tekst op deze productlijn is zoals we gewend zijn van Philosophy  weer Ge-Wel-Dig! Dus als je verlegen zit om zoete woordjes dan heb je altijd een spiekbriefje.

Rose Petals Geurkaars. Hul je kamer in een verfijnd geurwaasje van dauwzachte, versgeplukte rozenblaadjes met deze geurkaars op basis van biologische, 100% natuurzuivere EcoSojawas.  (Oscar & Babette)

About Post Author

1 thought on “Verleiden is geen Kunst

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.