Tangerine Tango

De pantone kleur van het jaar 2012 is Tangerine Tango. Het is niet rood, het is geen oranje, maar het is de kleur van een zonsondergang, van laaiend vuur, van een tropische cocktail. Je ziet de kleur dan ook veelvuldig in de mode-, beauty-, en interieurtrends terugkomen. In maart verschijnt er bij Sephora zelfs een hele make-up lijn in deze vurige verleidende tint. Een leuke tegenhanger van de andere kleurtrend deze lente en zomer: pasteltinten. Ik vind het prachtig! Meer over de nieuwe kleur lees je hier.

Sandalen van Guess, Geurkaars van Ikea, iPhone 4S case van pantone.com, vloerkleed van Anthropologie, Hanglampen van ABChome.com, jasje van Anthropologie, kommen van Anthropologie, Cristina Lace dress van net-a-porter.com, bureaustoel van Ikea, dienblad van onbekend.

About Post Author

1 thought on “Tangerine Tango

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.