Cocoonen met een Chocoladepizza

Met dit weer wil je maar één ding: cocoonen op de bank met een dekentje en comfort food. Allebei slecht voor de lijn, maar ook allebei de beste remedie tegen een winterdipje: pizza en chocolade. Een heel leuk concept wat ook nog eens lekker is, is de chocoladepizza. Chocolade-pizza’s hebben eigenlijk alleen hun ronde vorm en de verpakking gemeen met ‘echte’ pizza’s. Je kunt ze het beste vergelijken met breekchocolade maar dan in een ronde vorm. Bij chocoladepizza.nl kun je van alles bestellen om daarna zelf thuis een chocoladepizza te maken. Maar ze hebben ook kant-en-klare pizza’s. De pizzadoos krijg je gewoon door de brievenbus en lijkt ook op een échte pizzadoos! 

Wanneer je de doos opent, vind je er alle ingrediënten, die je zelf hebt uitgezocht, apart verpakt, samen met een pizzavorm. Op de achterkant van de doos staat een uitgebreide bereidingswijze in woord en beeld. Een kind kan de was doen. De pizza stel je slechts in een aantal stappen samen op de website: Je kiest er o.a. de soort chocolade, smaak, toppings, noten en fun elementen.

En speciaal voor jouw Valentijn kun je natuurlijk een speciale Valentijnpizza bestellen met een persoonlijk berichtje erbij. Is weer eens wat anders dan bloemen! www.chocoladepizza.nl

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.