Lente op je bord

Lief, lente, leven. Dat zijn de woorden die mij te binnen schieten als ik de ‘Histoire Naturelle’ collectie van het befaamde Raynaud Limoges serviesmerk moet beschrijven. Wat een prachtige porseleinen verzamelstukken. De vlinders en vogeltjes die over dit bijzondere servies fladderen, zijn allemaal bedreigde soorten, vereeuwigd door ontwerpster Pamela Baldwin op het exclusieve porcelijn van Raynaud. Een genot om naar te kijken. Het servies is helaas zeer prijzig, maar ik kan me indenken dat één bord of kopje ter decoratie aan de muur of op het dressoir je ook al de nodige voldoening kan geven. Mij in ieder geval wel.

De Histoire Naturelle collectie van Raynaud is o.a. verkrijgbaar via artedona.com

About Post Author

2 thoughts on “Lente op je bord

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.