Pretty Pastels Paastafel

Vandaag deel 2 van mijn Pretty Pastels paasdecoratie en paastafelsetting. De tafel is gedekt! Het aftellen is begonnen. Komen jullie aan tafel?

Tip: Wil je meer foto’s van mijn paastafel en paasdecoratie zien? Bekijk dan Pretty Pastels, Eggciting paasdecoraties3 maal DIY Paasdecoraties, In de Paassfeer, en Ranonkels

Antieke theekopjes en schotels – Kringloopwinkel | Mintgroen porseleinen schaaltje – Hema | Gekleurde knoopjes van suiker – Belle de Sucre | Zilveren schaaltje – Kringloopwinkel | Eierdopjes blauw en mintgroen – Miss Etoile |  Papieren servetje wit – Albert Heijn | Botermesje met 3 gekleurde glazen kralen – Cotton & Stone | bordjes met strepen van het merk Medard de Noblat – Galleries Lafayette Paris | Cupcakes – Alice in Cakeland | mintgroene pompom – Miss Etoile | roze Honeycomb waaier en lila Honeycomb bol – Lang Zal Ze Leven | wit houten vogelhuisje van Countryfield – Bloemenhof Leiderdorp | blauw houten vogelhuisje Clayre & Eef – SwartWit | lila vogelhuisje – Intratuin | 4 tapa’s schaaltjes – Dille & Kamille | dienblad met bloemen – Action | wit porseleinen potje met vogel – Dille & Kamille | gestreept roze lepeltje – Sabre Paris | naamkaarthouders theepotje – Dille & Kamille | Tafelkleed wit kant – H&M | decoratief boomstammetje – Intratuin | Vlinders – het zijstraatje | kip en nestje – Bloemenhof Leiderdorp | Witte melkkan – Ikea | ijsschaaltjes – Ikea | Glazen potten met kant – zelfgemaakt | Papieren vogelhuisjes – Studio DitteKaarsen in glas roze, lila, mintgroen – Ikea | kleine vaasjes – Ranzijn tuincentrum | porseleinen hangertjes in bloesemtakken – Villeroy & Boch

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.