Pretty Pastels


Het is bijna Pasen. Dit jaar is het thema van mijn paasdecoratie en paastafelsetting ‘Pretty Pastels’. Tijd om de tafel te gaan dekken! Vandaag deel 1, morgen volgt meer. Take a look… (onderaan de blog staat de informatie over de producten)

Antiek theekopje en schotel – Kringloopwinkel | Mintgroen porseleinen schaaltje – Hema | Gekleurde knoopjes van suiker – Belle d Sucre | Zilveren schaaltje – Kringloopwinkel | Eierdopjes blauw en mintgroen – Miss Etoile | Porseleinen lepeltje mintgroen – Miss Etoile | Clayre & Eef kanten mandje wit – Intratuin | Papieren retro rietjes roze/wit gestreept – Lang Zal Ze Leven | Kaarsen in glas roze, lila, mintgroen – Ikea | Gekleurde theelepeltjes, merk Sabre ParisGalleries Lafayette Paris | Papieren servetje wit – Albert Heijn | Botermesje met 3 gekleurde glazen kralen – Cotton & Stone | Gebakbordje met lila strepen van het merk Medard de NoblatGalleries Lafayette Paris | Cupcake – Alice in Cakeland | mintgroene pompom – Miss Etoile | roze Honeycomb waaier en lila Honeycomb bol – Lang Zal Ze Leven | wit houten vogelhuisje van Countryfield – Bloemenhof Leiderdorp | blauw houten vogelhuisje Clayre & Eef – SwartWit | lila vogelhuisje – Intratuin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: