Pretty Pastels

Het is bijna Pasen. Dit jaar is het thema van mijn paasdecoratie en paastafelsetting ‘Pretty Pastels’. Tijd om de tafel te gaan dekken! Vandaag deel 1, morgen volgt meer. Take a look… (onderaan de blog staat de informatie over de producten)

Antiek theekopje en schotel – Kringloopwinkel | Mintgroen porseleinen schaaltje – Hema | Gekleurde knoopjes van suiker – Belle d Sucre | Zilveren schaaltje – Kringloopwinkel | Eierdopjes blauw en mintgroen – Miss Etoile | Porseleinen lepeltje mintgroen – Miss Etoile | Clayre & Eef kanten mandje wit – Intratuin | Papieren retro rietjes roze/wit gestreept – Lang Zal Ze Leven | Kaarsen in glas roze, lila, mintgroen – Ikea | Gekleurde theelepeltjes, merk Sabre ParisGalleries Lafayette Paris | Papieren servetje wit – Albert Heijn | Botermesje met 3 gekleurde glazen kralen – Cotton & Stone | Gebakbordje met lila strepen van het merk Medard de NoblatGalleries Lafayette Paris | Cupcake – Alice in Cakeland | mintgroene pompom – Miss Etoile | roze Honeycomb waaier en lila Honeycomb bol – Lang Zal Ze Leven | wit houten vogelhuisje van Countryfield – Bloemenhof Leiderdorp | blauw houten vogelhuisje Clayre & Eef – SwartWit | lila vogelhuisje – Intratuin

About Post Author

1 thought on “Pretty Pastels

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.