Nike meets Liberty London

Brits erfgoed en een sportieve stijl komen samen in de nieuwste zomerschoenen collectie van Nike. Nike heeft namelijk in navolging op een eerdere succesvolle samenwerking in 2009 weer een collectie gympen ontworpen samen met het traditionele Britse warenhuis Liberty London. Ze zien er weer erg leuk uit! De Air Max 1, Free 5.0 en Cortez zijn in een traditioneel jasje gestoken: de Liberty’s Lagos Laurelprint. De kleuren spreken vooral dit seizoen ook erg aan, sporty rood, goud geel en keizerlijk paars.

De combinatie van traditionele prints en modern vormgegeven gympen maken het echte eyecatchers. Naast de gympen heeft Nike dit jaar ook een sportkledinglijn met Liberty gemaakt die bij de schoenen past. De Nike Liberty collectie is per 1 april al verkrijgbaar bij Liberty London, en zal per 1 mei ook te verkrijgen zijn in Nike stores. Uiteraard is dit een exclusief en limited edition, dus je moet er snel bij zijn voor deze fashion-items. Want ook als je niet sport zijn het erg leuke stappers!

About Post Author

2 thoughts on “Nike meets Liberty London

  1. oh ja, die zag ik laatst op de Liberty site, super he?! Liberty probeert van hun stoffige imago af te komen; dat lukt zo best goed! Nu nog kiezen: rood of goud!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.