Zeepslingers

Helemaal hip en hot zijn de zeepslingers. Slingers van touw waarin decoratieve zeepjes, schelpen, kralen en andere frutsels worden geknoopt.  Behalve ter decoratie zijn ze ook perfect om een lekkere geur te verspreiden. Hang ze in de wc, slaapkamer of badkamer, en je bent weer helemaal bij de tijd! En nee, de zeepjes gebruik je niet, want dat is zonde van de slinger! Voor de crea-bea’s onder ons is het ook een leuk projectje om zelf te maken. Er is namelijk een heuse trend ontstaan, met workshops en doe-het-zelf pakketten. Erg leuk om met een groep vriendinnen te doen. Bij www.zeepslingers.nl kun je bijv. de zelfmaak pakketten kopen of een workshop reserveren. Op www.zeepboetiek.nl hebben ze prachtige zeepjes en slingers. Hieronder een reeks aan voorbeelden van zeepslingers.

zeepslinger van Sabon de La Mer
te koop op http://www.villa-rose.nl
lavandoux.nl

hebbesbyoux.nl

 

About Post Author

1 thought on “Zeepslingers

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.