Party Planner

Feestjes plannen en organiseren of een uniek cadeautje bedenken, bezorgen mij vaak een hoop voorpret. Ik probeer het altijd weer zo origineel mogelijk te doen. Graag deel ik een aantal leuke tips waarmee je op jouw volgende feestje de blits kunt maken, als gastvrouw, óf als gast.

Poms 

Geen feest meer zonder Poms, want deze gaaf gekleurde bollen van  stevig vloeipapier zijn een feest op zich. Of je ze nou in een kinderkamer of op je bruiloft ophangt; iedereen wordt er blij van. ‘Het leven is een feest, maar je moet zelf de Poms ophangen.’, zegt Engel, de producent van de poms. Het enige wat je moet doen is kiezen tussen Pom blue, Pom blanc of Pom rouge. Of maak het bont en hang ze allemaal door elkaar! Verpakt in een prachtig doosje vind je drie Poms in mooie matching kleuren (rood, roze, licht roze) met een doorsnee van 45, 47 of 50 cm. (Engel €17,50)

Bibi mini slingers

Mini slinger Bibi is klein maar fijn. Het is vrolijk, lief en wijs tegelijk. De patronen van Juarianne Matter doen elk meisjes hart een beetje openspringen. Het perfecte cadeautje om te geven en te krijgen. De minislinger bestaat uit 18 vlaggetjes (10x15cm) met 6 verschillende patronen. Materiaal slinger: 100% katoen en je krijgt ze in een transparant PEVA tasje (milieuwvriendelijk alternatief voor PVC).  (Engel € 16,50)

Wensbootjes

Deze bootjes, van Jurianne Matter, zijn voor elke gelegenheid te gebruiken. Als huwelijksbootje, geboortebootje, nieuwe-baan-boot, verjaardags-schip en traktatieschuitje.
Vóór het vouwen geef je je scheepje zijn eigen naam en een persoonlijke wens langs de railing. Schrijven en vouwen kost je drie minuten per bootje. Er zitten acht bootjesvouwvellen (voor 4 grote en 4 kleintjes) met 16 verschillende printjes in een verpakking en er zit een duidelijke handleidng bij. (Engel €9,95)

Speels Plakband

Je cadeautjes inpakken wordt nog leuker met de speelse plakbandrollen van JollyRolls. Je hebt ze met sterretjes, hartjes, polkadots, bloemetjes en geboorte plakband. Een rol is 15mm x 10 meter. (Jollyrolls €1.79)

Wrapagami

wrapagami

Pak je cadeaus origineel in met stof. Het is eco-vriendelijk en ook nog mooi! Furochic™, de bedenkster, van wrapagami, heeft haar inspiratie gekregen door furoshiki, de traditionele Japanse wikkeldoeken. Het is heel eenvoudig en je kunt praktisch alles inpakken. Geen schaar, geen plakband, gewoon vouwen en wikkelen. Kies wel een vrolijk en kleurrijk stofje uit. Bekijk het filmpje hieronder om ideeën op te doen.


About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.