Hoera, het regent!

trenchcoat voor meisjes

Herfst betekent heel veel regen. Een goede regenjas is dan ook onmisbaar. Maar in zo’n lelijk mannelijk regenpak van de Hema of V&D lopen hoeft écht niet meer! En een chic stoffen trenchcoat staat wel heel mooi, maar het beschermt je niet tegen de stortregen.  Bij Happy Rainy Days kun je vrolijk gekleurde, regenjacks, trenchcoats en -capes kopen voor jezelf en voor je kinderen. Ze zijn wind- en waterdicht, hebben een vrouwelijk design, katoenen voering, en je gaat er niet in zweten want de stof is goed ademend. Als je “all the way” wilt gaan hebben ze ook nog bijpassende regenhoedjes. De Happy Rainy Dayscollectie wordt in eigen huis ontworpen en vervaardigd in China. HappyRainyDays selecteert fabrieken waar geen kinderarbeid plaatsvindt. HappyRainy Days regenkleding is uniek omdat het functionaliteit combineert met design, want wie zegt dat je in de regen er niet hip uit kunt zien?

http://happyrainydays.nl

regenjack voor de vrouw

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.