Small Feet, Big Taste

Ik smelt altijd helemaal weg bij het zien en vasthouden van kleine baby- en peuterschoentjes. Graag deel ik een aantal van mijn favoriete schoentjes. Vooral de brocade baby-yoga schoentjes van zijde met een lavendelgeurende voering vind ik helemaal geweldig! (tweemaal, middenonder) Je kunt ze kopen op www.wellicious.com En de schattige meisjesschoenen en -laarsjes van Gracious May zijn gewoon te leuk en lief. Gracious May is een Amerikaanse webwinkel die ook internationaal levert. Alle schoentjes en laarsjes zijn handgemaakt met een zacht antislip zooltje. Je hebt ze in allerlei dessins en kleurtjes.

espresso-gekleurde damask Mary-Jane slofjes versierd met een lieve lichtroze bloem en groene blaadjes van Gracious May,  lime en geel gympen van Inch Blue, lichtgrijze instappertjes Brogue van Inch Blue,  bruine Aspen boot butterflies van Me-in-Mind,   Blauwe gympen van Baby Dutch,  zilveren loopschoentjes van Oxxy,  Lila ballerina’s met strasssteentje van Mudpie bruine babylaarsjes  versierd met een roze velours bloem van Gracious May, Zwarte Aspen Boot met zebra en roze strik van Me-in-Mind,  zijde yogaschoentjes Mary Jane stijl met lavendelbinnenzool van Wellicious, rode ballerina’s met glitterhart van Starchild,  Zebra met turquoise strikjes Mary Janes van Mudpie.

About Post Author

1 thought on “Small Feet, Big Taste

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.