Hip Mamma on-the-go

Als je op stap gaat met je baby, moet je altijd op alles voorbereid zijn. Volle luiertassen worden meegesleept om elke situatie de baas te kunnen. Ik heb 3 trendy items voor je uitgezocht die niet mogen ontbreken in de luiertas van een hippe mamma on-the-go.

Een luierbag in a bag

Voor de dames al een aantal jaren op de markt: de bag in a bag! Een organizer om al je losse spulletjes te organiseren en makkelijk van de ene naar de andere tas over te hevelen. Er is nu ook een model voor al je losse babyspulletjes. Met dit model maak je in een handomdraai van iedere handtas een luiertas. Aan de voorzijde zitten drie hoge vakken geschikt voor o.a flesjes. De zijkanten hebben een vak die afgezet is met elastiek. Groot genoeg voor billendoekjes en nog meer flesjes. Aan de achterzijde zitten twee platte vakken over de breedte verdeeld. De binnenzijde heeft een groot middenvak en twee brede platte vakken. Ook krijg je er een doorzichig tasje met rits bij om bijvoorbeeld een vies rompertje of spuugdoekje in op te bergen.   Je hebt ‘m in roze, paars, blauw, en appeltjesgroen. € 27 50 www.tasjeintas.nl

Handgemaakt etui voor de billendoekjes

Vrolijk en uniek zijn de chique etuis voor billendoekjes van ittybittyBoutique op Etsy.com. Exclusief omdat er van elk dessin maar één exemplaar is, en omdat de eigenaren het met liefde met de hand maken. De etuis zijn $11,95 excl verzendkosten.

Speentjes om te kwijlen

Bij personalizedpacifiers.com kun je de leukste spenen krijgen. Behalve spenen met grappige teksten, kun je ook je eigen speen ontwerpen met bijvoorbeeld de naam van je kindje. Wil je echt een speen om te kwijlen, dan is er de diamanten speen van 14k wit goud afgezet met 287 witte diamantjes.  Op aanvraag kun je ook voor gekleurde diamantjes kiezen, en de speen laten graveren. Hij kost slechts $17.000. En dan maar hopen dat je kind hem niet uit de wagen gooit…

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.