Smakelijk Badderen!

De lekkerste dingen in het leven, maak je in de keuken. Dat is vast de gedachte geweest toen Angel haar webwinkel The Beauty Bakery startte. In haar webwinkel voelde ik me weer even als kind, want toen ik klein was gingen mijn broertje en ik elke dag met mijn moeder naar de bakker en stonden we altijd met onze neus tegen het glas naar alle gebakjes en taartjes in de vitrine te kijken. We maakten er een spelletje van welke we er het mooist en lekkerst uit vonden zien, en welke we wilden hebben. Nou, dat spelletje zat ik dus in mijn eentje te spelen in The Beauty Bakery. Want eigenlijk wilde ik alles.

The Beauty Bakery verkoopt allerlei “Delicious Skin Sweets”. Alle producten zijn handgemaakt en 100% natuurlijk. Een greep uit het assortiment: Cupcake zeep, Cupcakes voor in bad, Bad muffins, Fluffy Sorbet Scrub, Whipped Skin Frosting, en Creamy Soap Rocks. Allerlei heerlijke traktaties die eruit zien om op te eten. En ze zien er niet alleen smakelijk uit, ze voelen en ruiken ook heerlijk! Ik heb inmiddels al kunnen ‘snoepen’ van 3 toetjes.

De Fluffy Sorbet Scrub (smaak: vanille cocos)

Na gebruik van de Fluffy Sorbet Scrub ruik ik niet alleen lekker, m’n huid voelt ook zijdezacht aan en glanst nog heel de dag na. Dat komt door de opgeklopte sheabutter en amandelolie. Het zeezout erin verwijderd alle dode huidcellen en geeft je huid die extra boost in doorbloeding waardoor je weer gaat stralen. De geur van vanille en cocos roept een zomers vakantiegevoel op, dus je komt, geen twijfel mogelijk, neuriënd onder de douche vandaan. Een echte aanrader! Pot van 100 ml € 5,90

De Whipped Skin Frosting (smaak: vanille cocos)

De Whipped Skin Frosting is een luchtig geklopte bodybutter gemaakt van 80% zuivere fairtrade sheabutter, amandelolie en vitamine E. Je hebt er maar heel weinig van nodig om jezelf goed in te smeren. M’n huid wordt er zacht en soepel van en het aroma van vanille en cocos blijft heel de dag hangen. Toegeven, ik moest even wennen aan de structuur van de substantie, maar na een tijdje wil je niet anders. Pot van 100 ml € 7,50.

Bath Bomb Love (Rose Petals)

Een sizzlend hart met rozenblaadjes voor in bad. Als je het hart in bad gooit hoor je hem gewoon sizzlen en zie je hem kleiner worden. Vervolgens wordt ook je derde zintuig geprikkeld: je ruikt een heerlijke geur van roosjes, patchouli en lavendel. Wat overblijft is een warm, uitnodigend bad met rozenblaadjes en rustgevende aroma’s. Ik kwam helemaal tot rust en kwam al geurend na al dat lekkers het bad weer uit. Per stuk € 2,95

About Post Author

1 thought on “Smakelijk Badderen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.