Receptenkaartjes

Het recept van oma’s appeltaart staat op een los blaadje. Een schrift vol met losse tijdschriftknipsels puilt inmiddels uit. Ken je dat? Je hebt een hoop recepten gespaard door de jaren heen, maar ze nooit echt geordend. Organiseer je receptenverzameling met deze leuke receptenkaarten!

In het webwinkeltje malien00 van Mel Latthitham op Etsy.com heb ik mijn eigen gepersonaliseerde receptenkaarten laten maken. Voor $12,75 (incl verzenden) heb je 12  kaarten met een vrolijke illustratie van jezelf erop.

En bij de super leuke webwinkel Papiermier.be heb ik 2 sets van 10 receptenkaartjes met illustraties van Susie Ghahremani op de kop getikt voor €9,95.  Aan de voorzijde kan je de naam van het gerecht schrijven, de ingrediënten, de duurtijd om te maken en kan je inkleuren of het een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert is. Aan de achterzijde van het kaartje kan je de bereidingswijze noteren.

Tip: Bewaar de kaartjes in een mooi doosje op je aanrecht, of met een mooi lint eromheen in je boekenkast.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.