Coca Cola Lip Happiness

Gekregen als kerstcadeau en nu al verzot erop: de Lip Pop Sparkling Lip Gloss van Coca Cola Lip Happiness. De lip gloss is er in drie mooie vintagestijl blikjes met een 1940s pin up erop en smaakt naar Coca Cola met een beetje sparkle. Je lippen worden er zacht van en zijn om te kussen!

De Classic Coke Lip Gloss heeft een flirtende wulpse brunette met diep rode lippen erop als hommage aan de klassieke Coca Cola met een retro flesje in de hand. De lip gloss heeft de klassieke Cola smaak en is donker bessenrood met kleine glittertjes om je die glamourlook te geven.

Ikzelf heb de Cherry Coke gloss, verpakt in een snoeproze doosje en mintgroen blikje met een plaatje van een blondine die 1940s vrouwelijkheid belichaamt. De gloss smaakt naar Cherry Coke, en is ballerinaroze met kleine sparkles.

Tot slot is er nog de Vanilla Coke gloss, met een speelse roodharige pin up op het blikje. De gloss is glanzend met refelcterende gouden glitters voor een subtiele glans.

Alle Pop lip glosses zijn verrijkt met vitamine E en jojoba olie om je lippen zacht en verzorgend te houden.

(verkrijgbaar bij parfumerie Ici Paris XL)

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.