Brownie per post

Als afvallen jouw goede voornemen is dit jaar, lees dan niet verder! Ben je een echte chocoladeliefhebber dan kan je je geluk niet op en wordt dit zeker een gelukkig nieuwjaar. Je kunt namelijk de lekkerste chocoladecake die er is…brownies..per post laten bezorgen! Is dat geen leuk idee als nieuwjaarsgeschenk, of voor een vriendin die opgebeurd moet worden? Of helemaal leuk voor volgende maand, als Valentijnscadeau!

Vol en smeuïg zijn ze, zoals het hoort. Gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade, biologische roomboter en knapperige walnoten. De brownies hebben het formaat van 7 x 7 cm en komen per 6 in een verassingsdoos.  Eerst het mysterieuze doosje in de brievenbus, dan de ontdekking van de brownies en als klapper op de 2012 vuurpijl jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

www.browniesperpost.nl, € 17,95 per doosje van 500 gr inclusief verzendkosten

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.