Wallen weg

Doffe huid, wallen, opgeblazen gevoel, extra kreukels in je huid? Tekenen van het feit dat er lekker gefeest is in de maand december. Een goed begin is het halve werk, vandaar dat we 2012 fit, gezond en bruisend van energie in willen gaan. COSMANIA heeft een hoop  producten om na al het feestgedruis van december je huid te zuiveren en jezelf te ontdoen van gifstoffen.

Afgelopen weken heb ik bijvoorbeeld de Detox Eye Roller Aid Beauty gebruikt. Wat een superproduct! De eye roller is ondermeer ook getest door Tyra Banks en geroemd in haar talkshow. Kort daarna was het overal uitverkocht en waren er zelfs wachtlijsten! Het gaat om een verfrissende oogroller op basis van cafeïne: Dit wonder in een flesje doet wallen, donkere kringen en kraaienpootjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het serum is inmiddels razend populair in de VS en UK en nu dus ook verkrijgbaar in Nederland bij COSMANIA. Ik zag al resultaat na één dag gebruik!

De First Aid Beauty Detox Eye Roller is een metalen roller-pen die op milde manier de lymfatische ophopingen onder de ogen verdeelt en wallen en donkere kringen onder de ogen helpt verminderen. De roller heeft een heerlijke masserende werking die kalmeert en de huid onder de ogen corrigeert. Hij revitaliseert, verzacht en geeft een frisse huid onder je ogen. Het bevat cafeïne, een krachtige vaatvernauwer dat de fijne bloedvaten die donkere kringen onder de ogen veroorzaken, vernauwt. Binnen een paar minuten na de toepassing voel je het resultaat en na meer toepassingen heb je nog betere resultaten. Hyaluronaat en geavanceerde peptiden helpen om de productie van collageen te stimuleren om de fijne lijntjes te verminderen en de huid van binnenuit weer op te vullen. Toverhazelaar beschermt en verzacht de zeer gevoelige huid onder de ogen.

Ga 2012 dus stralend in met dit super product!

De Detox Eye Roller van First Aid Beauty (8,5 ml, € 24)

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.