Saskia van der Linden Jaaragenda 2012

Een nieuw jaar dus een nieuwe agenda. En ondanks de nieuwe technologie waarbij je je agenda op je telefoon of laptop kunt bijhouden, blijf ik een papieren agenda erbij kopen. Ik vind het fijn om wat neer te kunnen pennen, te kunnen bladeren, en op de één of andere manier heb ik er toch meer overzicht mee. Het is bij niet of of maar en en.

Toen ik de agenda van Saskia van der Linden zag, was ik meteen verkocht. Illustrator en kunstaneresse Saskia van der Linden verzamelt oude onderdelen, ansichtkaarten en tijdschriften en knipt en plakt ze tot nieuwe ontwerpen. Ik vind het een beetje fabelachtig, Alice in wonderland stijl. De agenda staat boordevol mooie kunstzinnige illustraties. Het is romantisch, jaren 50 stijl, dromerig en charmant, maar ook een beetje spannend door de soms aparte beelden. Een week is verdeeld over 2 pagina’s. Het papier is dik, gekleurd in pasteltinten met een gouden snee. Er is een leeslint, een vel met mooie stickers, en achterin een opbergvakje met 6 ansichtkaarten voor diverse gelegenheden. Je doet de agenda dicht met een klein klittebandje.

De agenda is verkrijgbaar bij de Albert Heijn en Primera en kost € 13.95

About Post Author

1 thought on “Saskia van der Linden Jaaragenda 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.