Mix en Match met Mi Moneda Kettingen

Mi Moneda kettingen zijn de internationale sieraden-hit van dit moment. Mi Moneda is Spaans voor ‘mijn muntje’, en dat dekt meteen de lading van dit bijzondere sieraad. Het concept is eenvoudig en toch uniek: je mixt en matcht een ketting, pendant, en munt in de kleuren zilver, goud, en roségoud tot je eigen persoonlijke sieraad. De keuze aan munten is immens, dus voor ieder wat wils.

De munten zijn stuk voor stuk verzilverd of verguld met 14 karaats goud met op iedere munt twee afbeeldingen, zowel op de voorkant als op de achterkant is een originele print zichtbaar. De munt is te dragen aan een ketting, door middel van een speciale Mi Moneda munt houder (Pendant). Deze munt houder werkt middels een scharnier waardoor de munt er gemakkelijk in te leggen is. Het bijzondere aan de Mi Moneda is dat er grote vrijheid is bij het creëren van een eigen Mi Moneda ketting, met name de variaties tussen de verschillende edelmetaal kleuren zijn erg leuk om mee te expirimenteren. Ook is er de mogelijkheid om een grote en kleine munt naast elkaar aan één of zelfs meerdere kettingen te dragen.

De Moneda’s zijn er in verschillende genres. Zo heb je de Moneda’s del Mundo met plattegrondjes en plaatjes van wereldsteden, de Moneda’s Roca met edelstenen, de Svarowski Moneda’s met Svarowski kristallen, de Nautiles Moneda’s gemaakt van natuurlijke schelpen, Gaudi & Perla gemaakt van mozaïk en parelmoer scherven, de zodiac Moneda’s, en 3D Moneda’s. Maar mijn favorieten zijn toch wel de Moneda’s with a Message. Dit zijn munten met een mooi citaat, buddha, mooie spreuk, spiritueel symbool of boodschap.

Mi Moneda is er zowel voor dames als heren. De prijs varieert per soort edelmetaal, grootte van de munt, en soort munt. De kettingen starten bij €35. De pendants zijn tussen de €57 en €102, en de munten variëren van €12,50 tot €65.

http://www.mi-moneda.com

http://www.mimoneda-plaza.nl

.

About Post Author

1 thought on “Mix en Match met Mi Moneda Kettingen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.