Blokkendoos voor de Mini-Globetrotter

Soms vraag ik me af waarom succesvolle en bovendien leuke concepten en merken maar niet in Nederland landen. Een voorbeeld daarvan is de Muji winkel. Toen ik er voor het eerst binnen liep in Düsseldorf (of was het London?) was ik meteen geintrigeerd. Alles was zo geordend en strak. Maar bovenal, alles was zo simpel vormgegeven. Geen poespas, geen stunts, geen franjes. Muji is een merk dat mooie simpele producten verkoopt met een minimalistisch design. Vandaar ook de naam Muji, wat “geen merk” in het Japans betekent. Mooie bijkomstigheid is dat veel van de producten dan ook minder belastend voor het milieu zijn.

Een super leuk product van Muji is de City in a Box. Muji heeft een collectie van houten blokken waarmee je kind alle hippe wereldsteden kan bouwen. Persoonlijk vind ik de blokken zo leuk en interieurstylish dat ik ze ook zo op een boekenplank zou zetten. De collectie bestaat dusver uit New York, London, Tokyo en Parijs. Ook is er een World Heritage blokkendoos. Té leuk gewoon!

http://www.muji.eu

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.