Message in a Bottle

Een leuke kaart in de brievenbus is altijd fijn, want hoe vaak krijg je nou eigenlijk nog leuke post in dit digitale tijdperk? Maar er is altijd baas boven baas, want geef je concurrenten het nakijken komende Valentijnsdag en win het hart van je geliefde met een liefdesbriefje in een fles! Bij Flessenpost kun je namelijk voor elke gelegenheid denkbaar een mooi gevulde fles samenstellen en (laten) versturen. En ja, dat kan gewoon per brievenbuspost!

Dus ook als je geen Valentijn hebt, is er vast wel een andere gelegenheid dit jaar om gebruik te maken van dit originele idee. Bijvoorbeeld de geboorte van je kindje, een paasbrunch of misschien een huwelijk? Flessenpost heeft voor elke boodschap wel een passende vulling. In een aantal stappen heb je jouw unieke fles gereed voor verzending:

  1.  Kies de fles
  2. Kies de vulling: zand, glitters, sneeuw, rozenblaadjes, papierkrullen, of veertjes.
  3. Kies je decoraties: verschillende soorten confetti, boompjes, parasolletjes, rozenknopjes, schelpjes, en nog meer.
  4. Kies het papier waarop je je boodschap wilt zetten
  5. Kies de verpakking: enveloppe, doos of transparant label

En klaar om in zee te gooien….oeps  ik bedoel om op de post te doen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.