Een Schat voor een Schatje

Met Valentijnsdag in het vizier wordt het hoog tijd om je echtgenoot of vriendje wat hints te geven over jouw verlanglijstje.  Als je verzekerd wilt zijn van een uniek one-of-a-kind cadeau, dan is het sieradenlabel worldly treasury wellicht een goeie keuze. Speciaal voor Valentijnsdag heeft de webshop de collectie verrijkt met de ‘let love rule’ collectie.

Het worldly treasury sieradenlabel is letterlijk een schatkist vol originele sieraden gemaakt van natuurlijke materialen, bezielende symbolen en inspirerende woorden uit alle windstreken. De schoonheid van de natuur om je nek, pols, of in je oren, is dat niet apart? Er wordt namelijk gebruik gemaakt van edelstenen, schelpen en hout, verzameld over de gehele wereld. De verschillende materialen worden gecombineerd tot ware juweeltjes. Internationaal bekende, inspirerende symbolen en woorden worden toegepast waardoor de sieraden extra betekenisvol zijn.  Alle sieraden zijn bovendien handgemaakt, natuurlijk & uniek. En met de aankoop van een worldly treasury sieraad kun je je pas écht onderscheiden want van elk item wordt er maar één gemaakt! 

De ‘basic’ collectie is overigens ook heel speciaal en zeker het bekijken waard. Ik heb al een tijdje een prachtige ketting op het oog, de Beautiful branche. Mijn favorieten van de ‘let love rule’ collectie zijn de Keys to the world oorhangers, de Full Moon oorhangers, en de Unlock ketting. Zo…waren deze hints duidelijk genoeg??

 www.worldlytreasury.nl THIS WEB SHOP CLOSED IN AUG 2014

About Post Author

2 thoughts on “Een Schat voor een Schatje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.