Spread the Love with Tea Hearts

Draag je iemand een warm hart toe, dan kan dat nu letterlijk met de Tea Hearts van Yeh Collection. Ik vond ze in ieder geval te leuk om te laten liggen toen ik ze tegen kwam in Antraciet Woonwinkel in Leiden. De Tea Hearts zijn per stuk verpakt in een zakje waarvan er vervolgens 12 in een schattig doosje zitten. De doosjes zijn er in het blauw, roze, goud, grijs en groen. De thee-hartjes zijn gemaakt van groene thee, en worden d.m.v. een speciale techniek tot hartjes gedrukt waardoor de aroma en geur behouden blijven. Je kunt de hartjes in een thee-ei of in een filterzakje stoppen. Een filterzakje is echter leuker omdat je dan de hartjes uit elkaar ziet vouwen tot een boeket theeblaadjes vol smaak en aroma, en krijg je bovendien erbij in de giftbox.

Voor €7,95 heb je zo’n leuk doosje bij  www.teahearts.com Ook leuk als Valentijnscadeau!

About Post Author

3 thoughts on “Spread the Love with Tea Hearts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.