Ik Cow van Jou

Wild Cow, Horny Cow, Lazy Cow, Moody Cow; alleen al om de grappige namen word je meteen verliefd op de verzorgingsproducten van Cowshed.  Maar even snuffelen aan de flessen en je ruikt meteen dat dit geen grap of chemisch brouwseltje is. Cowsheds producten zijn namelijk op natuurlijke basis zoals uit grootmoeders tijd. Het unieke aan deze verzorgingsproducten is echter dat je niet kiest op basis van geur, maar op basis van je stemming.

Het merk werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de gasten van de spa van het luxe Engelse Babington House. Vernoemd naar de voormalige bewoonsters van de spa is het merk nu vast onderdeel van de luxe internationale keten hotels en spa´s van Soho House. Cowshed maakt gebruik van planten en kruiden en hun 100% natuurlijke essentiële oliën, proteïnes, aminozuren en vitamines die worden gewonnen uit de bladeren, bloemen, vruchten, zaden, stelen of wortels van bloemen en planten. De producten staan bekend om hun therapeutische eigenschappen die het welzijn van body en mind bevorderen.

De producten zijn stijlvol maar simpel vormgegeven. Er is keuze uit allerlei heerlijke bad-, haar- en bodyproducten. Maar er zijn ook kaarsen en leuke accesoires van Cowshed op de markt. Ze hebben bovendien een speciale lijn voor (aanstaande) moeders en baby’s. Voel je je moe, afgepeigerd, en burnt out dan laat de ‘Knackered Cow’ je heerlijk ontspannen met lavendel. De ‘Grumpy Cow’ bevat citrus die je gestresste en geirriteerde gevoel meteen stoppen en de ‘Horny Cow’ bevat sensuele en passie verhogende actieve bestanddelen zoals rozen en patchoeli.  Krijg een energieboost van ‘Wild Cow’ met stimulerende ingrediënten zoals gember. Met de ‘Lazy Cow’ kun je je lekker terugtrekken en in de chill-mode door de werking van jasmijn en sandelhout. Met ingrediënten zoals roosgeranium en wierook laat de ‘Moody Cow’ je depri-gevoel verdwijnen.

Tot nu toe heb ik Cowshed alleen in beperkte mate gesignaleerd bij Rivièra Maison. Bij Cosmania.nl is het assortiment vrij uitgebreid.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.