Lentekriebels


Ik heb de lentekriebels helemaal te pakken en ben daarom alvast begonnen met het restylen van mijn woonkamer van een winter look naar een lente- en paassfeer. Vorig jaar had ik felle kleuren: fuchsia, appeltjes groen, fel geel, en room wit in mijn interieur. Dit jaar ga ik mee met de pastel cq sorbet-trend en kies ik voor pistache-groen, baby-blauw, en suikerspin roze met wit. Onderaan de blog probeer ik zoveel mogelijk aan te geven waar ik alles gekocht heb, zover ik dat nog weet. Want ik combineer oude met nieuwe spullen en koop het gehele jaar door spulletjes waardoor sommige accessoires wellicht niet meer verkrijgbaar zullen zijn. De Ranonkels en bloesemtakken zijn echt en  haal ik bij mijn bloemist in het dorp.

Vintage typmachine – familiebezit |2  rolletjes maskingtape – PSIkHouvanJou | 2 witte keramiek konijntjes – Blokker | Love fotolijstje – Blokker | Glazen stolp – Blokker | vogelnestje – Bloemenhof Leiderdorp | vogeleitjes – Bloemenhof Leiderdorp | Vogeltje – De Schatkamer Citylife | 2 Vazen – Blokker | Decoratietape kantmotief op de vaas – PSIkHouvan Jou | Statisch Raamfolie kantmotief gebruikt als tafelkleedje – De Schatkamer Citylife | Decoratieve vogelkooi – De Schatkamer Citylife | 3 Parelmoer lichtblauwe vaasjes – Intratuin | Glazen blauwe haasje – SwartWit | Metalen hangertje met vogeltjes van Clayre & Eef – gekocht bij SwartWit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: