Ikea Meubels in een Nieuw Jasje

Grote schoonmaak, een frisse wind door het huis, andere accessoires en kleine aanpassingen in het interieur. We doen het allemaal aan het begin van het lenteseizoen. Alsof het in ons DNA zit. Een nieuwe lente-look aan je interieur geven hoeft niet duur, tijdrovend en grootschalig te zijn. Sterker nog, je oude Ikea meubels die in de garage of schuur stof staan te vangen, zijn met wat kleine aanpassingen weer helemaal hip en trendy. Zo heb ik in de afgelopen maanden maar liefst 2 webwinkels gevonden die ervoor kunnen zorgen dat je Ikea meubels weer gezien mogen worden dit seizoen.

1. Gekleurde pootjes

Bij de Zweedse webwinkel Prettypegs  verkopen ze speelse en elegante pootjes voor de meest verkochte bed- en bankmodellen van Ikea. De pootjes komen in allerlei frisse kleurtjes en speelse vormen, en zijn binnen een handomdraai op je oude bank of bed bevestigd. De pootjes zijn allemaal rond de €100 en de verzendkosten zijn €14.

2. Bemz covers

Bemz is nog zo’n fijne winkel voor je Ikea sofa, fauteuil, stoel of bed. Ze verkopen er 180 verschillende covers om je meubel een nieuw leven te geven. De covers worden op maat gemaakt en van hoge kwaliteit textiel. Het fijne is dat je in een virtuele omgeving de diverse modellen covers kunt testen. Bovendien kun je gratis 5 stalen opvragen om de stof te voelen en te zien voordat je overgaat tot een aankoop. Ik had na de aanvraag mijn stofstalen binnen 3 dagen al in huis. En wat zo fantastisch is, Bemz werkt samen met grote ontwerpers als Designers Guild, Katarina Wiklund en Marimekko! Je haalt dus echt iets bijzonders in huis.

About Post Author

2 thoughts on “Ikea Meubels in een Nieuw Jasje

  1. Oewie, super! Ik heb nog een Ektorp sofa staan die dringend een nieuwe cover nodig heeft (eens ik zeker ben dat hij zijn anderhalf jaar lang verblijf in de garage van mijn ouders heelhuids is doorgekomen). Superleuke prints. Alleen aan de prijzige kant, daar heb je al een nieuwe Ikea sofa voor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.