Eggciting Paasdecoraties

De Paasdagen liggen in het vizier. Ik ben dan ook druk bezig met het huis te stylen met Paasaccessoires. Het is work in progress maar een hoop is al klaar en laat ik jullie dan ook graag zien. Kom binnen!

Clayre & Eef decoratie-eieren mint en oudroze – Intratuin | Countryfield Vaasjes voor plant of waxinelichtje – Bloemenhof Leiderdorp | lila keramiek bloempotje – Bloemenhof Leiderdorp | porseleinen haasje – Blokker | eitjes – Bloemenhof Leiderdorp

Vaasje voor plant of waxinelichtje – Countryfield

Dit mandje is van Clayre & Eef, en ik heb er zelf raffialint doorheen geweven. DIY: Je kunt dit mandje ook zelf maken door een oud geborduurd kleedje of kanten kleedje in textielverharder (Pretex) onder te dompelen en op een glazen schaal te vormen. Laat het een nachtje op de schaal liggen en opdrogen/uitharden.

De eieren heb ik geverfd met voedselkleurstof en gedecoreerd met kant, lint en crochet

Clayre & Eef mand – Intratuin. DIY: Je kunt dit ook zelf maken door een geborduurd of kanten kleedje in textielverharder (Pretex) te dompelen en te draperen over een emmer of grote pot. Laat het een nachtje erop liggen drogen en inharden zodat het goed de vorm van de emmer aanneemt.

About Post Author

2 thoughts on “Eggciting Paasdecoraties

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.