Paastakken versieren


Ik ben geen fan van paastakken, maar gebruik liever bloesemtakken. Deze versier ik evengoed met leuke decoratieve hangertjes. Inmiddels zijn mijn bloesemtakken voller geraakt met nieuwe porseleinen hangertjes van Villeroy & Boch. Het zijn echte cuties. Zo heb ik een aantal lieve miniatuur stillevens van ontwakende diertjes in bloemkelken van de ‘Flower Friends’ collectie. Daarbij heb ik een paar ‘Flower Bells’ gekocht. Dit zijn bloemkelken met een lief belletje erin. De bloemkelken worden per set van 2 verkocht in 2 maten, of in een trio-bell waarbij ze aan elkaar gekoppeld zijn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: