Lipjes getuit!

DE must-have lipbalm voor komend seizoen en al ruim 100 jaar een grote hit onder de Hollywood visagisten: Smith’s Rosebud Salve.

Deze multi-functionele balm verzacht niet alleen je lippen, maar kan ook gebruikt worden als een ‘all-purpose’ huidverzorgende balm. Het is er in zes verschillende, te schattige, vintage-stijl blikjes. Het kalmeert en verzorgt geirriteerde huid, verlicht en verzorgt schrale huid, luieruitslag, of oneffenheden. Het verzacht het bijtende of stekende gevoel als je verbrand bent in de zon of gestoken bent door een mug. Vooral de balm met eucalyptus en mint werkt goed op muggebulten. En, je kunt het zelfs voor droog haar gebruiken!

Sinds het einde van de 19e eeuw wordt het met grote zorgvuldigheid gemaakt van natuurlijke produkten als katoenzaad olie, bijenwas, shea boter, en essentiele olien.

Ik had altijd droge en schrale lippen, maar nu niet meer! Sinds ik de balm gebruik zijn mijn lippen zachter dan ooit. Ik merkte al verschil na twee dagen gebruik. Gisteren had ik wat geirriteerde huid rondom mijn ogen. Ik smeerde er wat van de balm op en had binnen no time minder last van de jeuk en roodheid. Ikzelf heb de Brambleberry Rose en Rose Mocha, beide in lieve blikjes. De balm is zacht, niet plakkerig of waxachtig, en ruikt naar roosjes. Niet zoals vieze toiletverfrisser! Hoewel het erg duur lijkt voor zo’n klein blikje, is het de Euro’s meer dan waard! En als je bedenkt dat het al meer dan 100 jaar een succesformule is, dan moet het wel goed zijn, toch?

Het is te koop bij MOOI, Sephora en Skins, en binnenkort in mijn eigen webwinkel! Wil je alvast een blikje (of 2, of 3) reserveren? Dat kan!  

      

About Post Author

4 thoughts on “Lipjes getuit!

 1. Greetings from California! I’m bored at

  work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I

  love the info you provide here and can’t wait to take a look when
  I get home. I’m

  shocked at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI,

  just 3G .. Anyways, good blog!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.