Gezien: Crazy, Stupid, Love

Gisteren ben ik met een vriendin naar de film Crazy, Stupid, Love geweest. Mocht je nog twijfelen dan kan ik dat bij deze bij je weghalen. Het is hillarisch! In het begin dacht ik even: “Waar gaat dit naar toe?” en was het een rustige opstart. Maar al snel werd het allemaal duidelijker en lag de gehele zaal plat.

De film gaat over een man wiens vrouw, en tevens zijn jeugdliefde, is vreemdgegaan met een collega en een scheiding wilt. Hij moet terug de dating scene in, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Gelukkig komt hij iemand tegen, Jacob, een echte player, die hem de kneepjes van het versieren wel even wil leren. Zijn zoon is ondertussen smoorverliefd op de oppas, wie 5 jaar ouder is, en hem helemaal niet ziet staan.

Hoe dit afloopt, vertel ik natuurlijk niet. Maar er zijn een hoop hillarische en onverwachte wendingen in de film waardoor je tot het eind geboeid blijft. Een leuke ‘feel-good’ movie voor zowel vrouwen als mannen! Voor vrouwen echter extra leuk vanwege de yummie acteur Ryan Gosling. Zeker gaan zien dus!

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.