Het Rode Jurkje

Als het je ontgaan was, dan weet je het wel na het zien van de celebs op de rode loper van de Emmy Awards gisternacht. Red is the new black! Het was absoluut, geen ontkomen aan, rood wat de klok sloeg op de rode loper.

 

Shiftdress verkrijgbaar bij Mango

Als vrouw kom je dit seizoen dus niet door, zonder op z’n minst één rood jurkje aan te schaffen. Zakelijk of privé, rode jurkjes kun je altijd en overal aan. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen die zakelijk rood zijn gekleed autoriteit uitstralen, en meer gedaan krijgen op de werkvloer. Draag je een rood avondjurkje, dan wordt het ervaren als verleidelijk, vrouwelijk en warm. Een rood jurkje werkt dus altijd in je voordeel. Bovendien is de aanschaf een goede investering want rood komt altijd weer terug in de mode. Zo ook dit seizoen.

Banded Gown van Mango

Bij  één van mijn favoriete winkels Vanilia (webwinkel op www.vanilia.com) kun je deze herfst de Vanilia Red Collectie kopen. Zes totaal verschillende rode jurken, van een klassieke tweedjurk, een wollen zakelijke jurk, tot een stoere katoenen jurk met gespen. Allemaal gemaakt van hoogwaardige Italiaanse stoffen. Leuke bijkomstigheid is dat je een gratis jaarabonnement op het tijdschrift RED krijgt, als je  één van de zes jurken koopt.

Ook Mango heeft dit seizoen een aantal leuke rode jurken in haar collectie. De rode shift dress kun je zowel naar het werk als naar een avondje uit eten aandoen. Door te combineren met accessoires kun je er verschillende looks aan geven. De banded gown is sierlijk, stijlvol en uitermate geschikt voor een feest of alvast voor Kerstmis. Met de juiste schoenen, clutch en sieraden zie je eruit als de spreekwoordelijke one million dollar babe.

Aanstaande woensdag is toevallig Dress Red Day van de Hartstichting. Draag dus rood op 21 september en laat zien dat je het belangrijk vindt dat er meer onderzoek moet komen naar hart- en vaatziekten bij vrouwen!

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.