Restaurantweek Curacao en Nederland

Fotografie: Myrakel.be

Lekker eten in dat dure restaurant waar je al heel lang eens naar toe wilde gaan? Dat kan nu voordelig tijdens de Restaurantweek!  Zowel in Nederland als op Curaçao begint het laatste kwartaal van het jaar 2011 vingerlikkend goed met dit jaarlijks terugkerend event. Deelnemende toprestaurants, al dan niet met (Michelin)ster, zullen de gehele week een speciaal restaurantweek menu samenstellen en je een heerlijk drie-gangen menu voorschotelen voor een vaste prijs.  In Nederland is dat het luttele bedrag van €27,50 en op  Curaçao Nafl 40 of Nafl 60. Drankjes zijn overigens niet inbegrepen.

Het idee van Restaurantweek is komen overwaaien uit Amerika waar het al jaren succesvol is. Het is bedoeld voor iedereen die van lekker eten houdt, en een avondje wilt genieten van gastronomische hoogstandjes. Door middel van de restaurantweek kunnen restaurants zichzelf tegen een voordeliger tarief dan normaal profileren en daarbij iedereen de mogelijkheid bieden om eens van een keuken te proeven waar ze normaliter misschien niet zo snel komen.

In Nederland begint de Restaurantweek op 26 september tot 2 oktober. Daarna neemt Curaçao het stokje van ons over van 1 tot en met 7 oktober. Voor meer informatie en (verplicht) reserveren ga je naar: www.restaurantweek.nl of www.restaurantweekcuracao.com

Bon appetit!

Follow my blog with Bloglovin

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.