Baby’s met stijl

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met hip te zijn. Babies, slapen, poepen en eten vooral. Maar dat kan ook in stijl!

Babybonkie

Ik ben al een aantal jaren helemaal weg van de trendy en erg originele inbakerzakken van Babybonkie. Van de buitenkant in vrolijk gekleurde dessins en zacht katoen, en van binnen fluweelzacht. Er is ook een ecologische variant van 100% eco-katoen, de ecobonkie. De inbakerdoek combineert het gemak van een bakerzakje met geborgenheid van een strak doek en werkt met klittenband.  Er zijn zes verschillende motieven, ze kunnen gewoon in de wasmachine, en de zakken kosten $64 exclusief verzendkosten.

De slaapzakjes, bonkiebag en ecobonkiebag,  zijn ook te leuk! Dus wanneer je baby ‘ontbakert’ kun je hem nog steeds hip laten doorslapen. Helaas is de keuze van motiefjes beperkter. Ze kosten $72 excl verzending.

Bibetta slabbetjes

Je kindje moet natuurlijk ook stylish verantwoord aan tafel! Dat kan nu met de funky en super praktische slabbetjes van Bibetta. Je hebt ze in 3 varianten: klein, groot voor de peuters, en met mouwtjes voor als je kindje echt een kliederbol is. Ze zijn er in tal van kleurtjes en motieven, voor jongens en meisjes, en elke slab heeft een contrasterende kleur aan de achterkant wat het die extra ‘edge’ geeft. Het eten valt in plaats van op de grond, netjes in de opstaande rand van het slabbetje. De stof neoprene is ideaal, het voelt aan als dat van een duikpak. Het is waterafstotend, zacht, en het absorbeert. Je maakt ze dus makkelijk schoon, en bovendien mogen ze gewoon in de wasmachine.

De slab met mouwtjes is overigens ook ideaal om mee te knutselen! Ze kunnen tot 3,5 jaar gedragen worden door de verstelbare achterkant. Deze moet je echter wel op de hand wassen, maar ach, dat is nog altijd minder werk dan verf en lijm uit je peuters goeie trui halen. De prijs van de slabbetjes verschilt per model (van £3,99 – £8,99), worden wereldwijd geleverd, en de verzendkosten zijn meer dan redelijk(£ 2,50).

Bibetta verschoonset

Ook verschonen kan stylish verantwoord gebeuren. Bibetta’s Roll ‘n’ Go baby verschoon matje is gemaakt van opgevuld neoprene waardoor het lekker warm en zacht  is als je baby gaat liggen en niet koud zoals veel plastic matjes. Je maakt het makkelijk schoon, en het kan in de wasmachine en centrifuge. Je rolt het zo op. Handig dus als je op reis gaat, of tijdens een dagje winkelen!

De slabbetjes en matjes hebben ook nog een bijpassend tasje, de Bibetta Reversa Bag om doekjes, luiers, koekjes, zalf, e.d. in te doen. Deze is ook weer van hetzelfde neoprene water en vuil afstotende materiaal gemaakt, en heeft geen naden waar vuil of vloeistof in kan gaan zitten. Je kunt hem aan twee zijden gebruiken, dus ook twee verschillende motiefjes! Leuk voor de afwisseling. Kosten zijn tussen de £6,75 en £13,49. Een hele set (slab, tas, mat) kost £21,99. Een ideaal kraamcadeau als je het mij vraagt.

About Post Author

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.