Mini Geisha

Het kleden van je dochter is vaak een opgave op zich. Kleine meisjes zijn, raar maar waar, al vanaf  heel jong bewust bezig met hun outfits. Ze willen net als mama stylish gekleed gaan, en zijn dol op mooie jurkjes en leuke accessoires erbij.  Een kledingstuk waar je dochter en jijzelf helemaal happy van zullen worden zijn de kimono kruip- en speelpakjes van het merk Redfish Kids. Het merk is zeer populair onder de Amerikaanse celebrity mamma’s, zoals bijvoorbeeld actrice Selma Hayek.

Het merk Redfish Kids wordt ontworpen en gemaakt door twee moeders uit Vancouver, Canada.  De stoffen zijn kleurrijk en expressief, en worden door de dames zelf overal ter wereld vandaan gehaald en in gelimiteerde oplages gekocht. De prints zijn dan ook heel uniek en vertegenwoordigen alle culturen.  Je zult zelden dezelfde stoffen combinatie opnieuw zien.

De Kimono speelpakjes zijn er voor baby’s vanaf 6 maanden en voor peuter- en kleutermeisjes. Ze zijn gemaakt van 100% katoen, en kosten slechts tussen de €27 en € 38. International shipping kost € 12.

kimono kruippakje voor baby's
kimono kruippakje voor baby’s

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.